Destination

Zahvaljujući odobrenom projektu resornog ministarstva za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u 2022. godini i uz podršku lokalne samouprave pokrenuti su radovi uređenja turističkog rekreativnog centra „Borjak“, koji je po mnogima jedan od najlepših delova grada!

Na gostovanju na lokalnoj televiziji direktorka turističke organizacije opštine Požega Nataša Bradonjić predočila je sve one aktivnosti koje će biti sprovedene u narednom periodu.

Bogat i raznovrstan sadržaj koji nas očekuje nakon uređenja ove prelepe ambijentalne celine imaće za cilj da privuče kako lokalno stanovništvo, da svoje slobodno vreme koristi za boravak i aktivnosti koje će im biti na raspolaganju, tako i turiste koji dolaze u posetu naše opštine, da u svojim programima obilaska mogu deo dana iskoristiti u ovom parku prirode kao novom turističkom sadržaju.

Na veliku radost, paralelno nas očekuje još jedan značajni projekat i početak radova uređenja kompleksa „Savinac“, koji će nakon završetka uređenja biti još prepoznatljiviji kao turistički potencijal opštine Požega.