Destination

U saradnji sa našim dragim prijateljima iz organizacije „Srbija za mlade“ iz Beograda 03.10.2021. organizovali smo pešačku turu čarobnim krajolicima našeg Tometinog polja!

Oko 13km aktivnog pešačenja predivnim visoravnima naši gosti imali su priliku da uživaju u jedinstvenim predelima na ovim prostorima i nadišu se čistog vazduha sa visokom koncetracijom kiseonika!

Tako da, njihovim osmesima i oduševljenjima nikad kraja, jer sa bilo koje strane da se pogleda kroz objektiv za fotografisanje, imali su lake zadatke za dobru i kvalitetnu fotografiju! Za stručno vođenje bilo je zaduženo planinarsko prirodnjačko društvo „Maljen“ ispred kojih su licencirani planinarski vodiči Goran Černjanski i Miki Radovanović. Poneseni sjajnim utiscima sa destinacije, a i gostoprimstvom, naši gosti su izrazili želju za ponovnim dolaskom, a i istraživanjem ostalih pešačkih ruta koje Tometino polje poseduje!
Nakon uspešne realizacije programa u narednom periodu će se sa udruženjem „Srbija za mlade“ raditi i na pripremama novih termina za posetu ustaljene rute, a i dodavanjem novih!