Destination

U periodu 08-10.07. bila nam je čast da budemo deo promocije TO regije Zapadna Srbija koja je svoju ponudu predstavila u tri grada u Crnoj Gori i to Podgorici, Herceg Novom i Budvi.

08.10. je startovano sa konferencijom za novinare u medija centru u Podgorici, na kojoj je predstavljena turistička ponuda regije Zapadna Srbija, gde smo imali priliku da kao članica ove organizacije predstavimo posebno turističke potencijale opštine Požega. Takođe, predstavile su se i ostale lokalne turističke organizacije koje pripadaju regiji.

Imali smo priliku da gostujemo i na lokalnoj TV u Budvi i RTV u Herceg Novom kako bi na što bolji način predstavili svoje destinacije i proširili vest o našem predstavljanju proteklih dana.

U nastavku i sve naredne dane smo bili pozicionari na glavnim šetalištima navedenih gradova gde je akcenat bio da kroz interakciju sa prolaznicima i podelom promotivnog materijala predstavimo sve ono što regija Zapadne Srbije može da ponudi svojim potencijalnim gostima.

Osvrnuti na brojnost posetilaca tokom našeg učešća, kroz ova tri dana zaista smo prezahvalni na sjajnom gostoprimstvu i reakcijama posetilaca štanda, što dodatno ohrabruje da ćemo u budućnosti imati i još više gostiju i iz ovih krajeva Crne Gore!

Jedna od zanimljivih dešavanja je i poseta mladog bračnog para, koji je izrazio želju da se fotografiše sa nama i uzme učešće u našem predstavljanju, dok su uživali uz trubački orkestar Marka Trnavca koga su naše kolege iz TO Dragačeva povele kao reprezenta predstojećeg najvećeg festivala trube na svetu, sabora trubača u Guči.