Destination

Na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (23-26.02.) koji je ujedno i najposećeniji sajam turizma regiona i šire, Turistička organizacija opštine Požega svoju turističku ponudu predstavila je u okviru objedinjenog štanda turističke regije Zapadne Srbije u hali 4.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je nakon zvaničnog dela otvaranja sajma posetio učesnike sajma i njihove štandove, a u svom obilasku posetio je i štand turističke organizacije opštine Požega.

Drugog dana sajma, štand TO Požega je posetio i Nikola Selaković, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koji je svoje vreme izdvojio da se dodatno informiše o svim turističkim mogućnostima koje naša opština nudi.

Trećeg dana sajma, koji je takođe bio značajno posećen, organizovali smo od 14.00 u okviru objedinjenog štanda turističke regije Zapadne Srbije promociju turističke organizacije opštine Požega i tim povodom organizovali i prezentaciju opštine Požega u liku i delu Miloša Obrenovića koga je na svojstven način predstavio naš čuveni glumac Aleksandar Dunić. Sjajne reakcije učesnika su svima dodatno osvežile boravak na sajmu i postali su još motivisaniji da posete našu opštinu.

Istog dana smo ugostili i naše mlade talente i nadamo se buduće turističke radnike iz Tehničke škole iz Požege smer turistički tehničar, koji si u svojoj poseti sajmu došli i na naš štand.