Destination

Na inicijativu Turističke organizacije opštine Požega koja je uzela učešće u organizaciji događaja pod nazivom „Naše veče“, uz podršku Sportsko-kulturnog centra Požega, koji ove godine obeležava i 60 godina postojanja, a uz pokroviteljstvo opštine Požega zaokružili smo 2022. godinu na, po reakcijama publike, jedan pravi i jedinstven način!

Postoje oni trenutci u životu kada osetite potpuno punoću i smisao života kroz ispunjave onih najopštijih postulata, a neki od njih su biti dobar čovek, radovati se svemu, prihvatati smireno sve stvari u životu jer nam sve što dolazi je iz nekog razloga na našu korist, voleti bližnjega i sve oko sebe kao samoga sebe, svaki trenutak slaviti život kao jedan neprocenjiv dar itd…
Proteklu noć smo imali priliku da baš ovakve vrednosti življenja podelimo sa osobom koja ih itekako gaji i deli nesebično sa svima! Pre svega jedan skroman i divan gospodin Ivan Bosiljčić je uspeo da publiku u Požegi ostavi bez daha i da prenese posebnu energiju i ljubav kakvu u današnje vreme nažalost retko ko poseduje u tom iskrenom obliku!

Radujemo se unapred novim prilikama da ugostimo ovako vrsnog umetnika i pre svega dobrog čoveka koji svojim nastupom jedinstvenog spoja poezije i muzike gde god da se pojavi napravi izuzetno dobru atmosferu!